Σημαντικό:

Αν δε βλέπετε σωστά την ιστοσελίδα με Internet Explorer χρησιμοποιείστε Mozilla Firefox είτε Google Chrome.

12 Μαΐ 2014

ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ



Σε συνέχεια του καταντήματος του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς, που γειτονεύει με την κεντρική πλατεία, ο κ. Δήμαρχος, προφανώς για να μην υπάρχει ασυμφωνία, φαίνεται ότι απεφάσισε να αφήσει στο έλεος της ασχήμιας και την κεντρική πλατεία.
Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους.
Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία της πίσω πλευράς του Ηρώου, η οποία δεν πολυφαίνεται και, γι’ αυτό, εθεώρησαν καλό να την αφήσουν βρωμισμένη με τα γκράφιτις.


Άλλες χαρακτηριστικές φωτογραφίες είναι αυτές που δείχνουν ένα εγκαταλελειμμένο τοιχείο μπετόν (όπου υπήρχε κάποιος μετρητής ΔΕΗ) να ξεφυτρώνει μέσα στον συνεχόμενο με την πλατεία δρόμο και, τον ίδιο το δρόμο, αδιαμόρφωτο, λες και πρόκειται για κάποιον αγροτικό χωματόδρομο και όχι για το δρόμο που οδηγεί από τη πλατεία προς την παιδική χαρά και το σχολείο.
Θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι εκεί εξελίσσεται κάποιο έργο διαμόρφωσης του κοινόχρηστου χώρου. Όμως, δεν πρόκειται περί τούτου, αφού η κατάσταση αυτή παραμένει ίδια και στάσιμη επί περίπου εδώ και ένα έτος.


Και όμως, ο κ. Δήμαρχος δε φιλοτιμήθηκε, ούτε καν προεκλογικά, να ασχοληθεί με το ζήτημα.

Σε μιά εβδομάδα έχουμε εκλογές. Καλό θα ήταν, πριν φτάσουν στο εκλογικό τμήμα οι Δροσιώτες, να περάσουν πρώτα από την κεντρική πλατεία και, στη συνέχεια, από το εγκαταλελειμμένο σχολείο, να ρίξουν μιά ματιά για να συνειδητοποιήσουν το κατάντημα της Δροσιάς και να πάνε να ψηφίσουν μετά.
Νομίζουμε ότι μιά τέτοια ενέργεια θα είναι άκρως υποβοηθητική για την ορθότητα της ψήφου τους.